Skip to content

Турбота про ветеранів війни: У міськраді Дніпра розповіли, як піклуються про визволителів міста

Ростик Петровский

Ростик Петровский

В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра

25 жовтня у Дніпрі відзначили 74-у річницю визволення міста та 73-ю річницю визволення України від фашистських загарбників. З цієї нагоди біля пам’ятника воїнам 152-ї стрілецької дивізії відбулася урочиста церемонія покладання квітів.

У заході взяли участь представники міської влади, силових структур, духовенства, ветерани та містяни.

«Сьогодні Дніпро відзначає велике свято – визволення міста від фашистських загарбників. Проте міська влада піклується про ветеранів не тільки на свята, а й протягом року. На жаль, наші ветерани йдуть з життя, і сьогодні у місті їх залишилося 767. Усі вони, звичайно, отримають матеріальну допомогу до свята. Ми про своїх ветеранів ніколи не забуваємо», – зазначила заступник міського голови Світлана Єпіфанцева.

В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра В Днепре заботятся о ветеранах войны. Новости Днепра

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: