Skip to content

Дніпровська флотилія переїжджає ближче до водної бази

Анна Заикина

Анна Заикина

Завершити переїзд міської флотилії юних моряків і річковиків планують до середини листопада. Тепер курсанти флотилії займатимуться у Палаці дітей та юнацтва. Про це розповіла радник міського голови Одарка Біла.

На водній базі флотилії курсанти займаються практикою: тренуються ходити на яхтах, катамаранах і човнах. Зраз база стоїть занедбана, однак у міськраді вже розробляється проект її ремонту. Одночасно з цим заняття флотилії переносяться ближче до бази. Одарка Біла пояснила:

— Гуртки, пов’язані із заняттями на воді, не можуть працювати у центрі міста, не маючи виходу до води. Раніше дітям доводилося вивчати теорію в корпусі флотилії на вул. Мономаха, 17, а потім у той же день їхати на водну базу, що знаходиться на Набережній  Перемоги, 5д. Заради зручності та безпеки курсантів ми переносимо гуртки до Палацу дітей та юнацтва, що знаходиться поруч із базою, на Набережній перемоги, 5. Під флотилію відведено ціле крило палацу. Там приміщення просторіші, ніж у корпусі на вул. Мономаха, а тому зручніше проводити заходи. Деякі гуртки вже більше тижня проводять заняття у палаці. Батьки курсантів цих гуртків задоволені, тому ми поступово перенесемо на нове місце всю флотилію.

Зазначимо, що у неділю батьки учнів одного з гуртків виступили проти переїзду. Вони не бачили підстав для переїзду. Основними причинами обурення стали незручна транспортна розв’язка та інтенсивний трафік біля палацу.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: