Skip to content

У Дніпрі відбудеться вечеря в темряві «BLACK BOX. Дніпро»

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

У Дніпрі відбудеться вечеря в темряві «BLACK BOX. Дніпро». Новости Днепр

У Дніпрі відбудеться вечеря в темряві «BLACK BOX. Дніпро». Новости Днепр

26 жовтня в Дніпрі відбудеться благодійна вечеря в темряві «BLACK BOX. Дніпро». Про це на прес-конференції повідомив директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міськради Артем Нідєлько.

— Зараз в Україні – понад 10 тисяч дітей з вадами зору. На жаль, через брак фінансування за роки незалежності для них видавали дуже мало книжок. Фактично, їх випускали за залишковим принципом – буквально по одній щороку. Звісно, цю ситуацію слід виправляти. Тому мета акції – влаштувати благодійну вечерю, а зібрані під час неї кошти спрямувати на придбання принтера Брайля, – пояснив Артем Нідєлько.

26 жовтня о 19:00 майже сто відомих дніпрян – політики та бізнесмени – повечеряють з пов’язками на очах. Квиток на захід коштує три тисячі гривень. Крім того, гості можуть додатково жертвувати гроші під час самої акції. Зібрані кошти підуть на придбання принтера, програмного забезпечення та витратних матеріалів. Загальна сума, яку необхідно зібрати – 260 тис. грн.

Слід додати, що такі благодійні заходи вже відбулися в Києві, Львові та Одесі. Їх відвідали 280 гостей, а пожертви склали майже 700 тис. грн. У цих містах вже з’явилися принтери Брайля, на яких надрукували понад 700 книжок для людей з вадами зору. Більше інформації ви можете отримати на сайті заходу.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: