Skip to content

Цьогоріч на Дніпропетровщині кількість ДТП на переїздах зменшилась на 25%

Лилия Козишкурт

Лилия Козишкурт

Цьогоріч на Дніпропетровщині кількість ДТП на переїздах зменшилась на 25%

Цьогоріч на Дніпропетровщині кількість ДТП на переїздах зменшилась на 25%

За дев’ять місяців 2017 року на залізничних переїздах Придніпровської магістралі та коліях поза ними сталося 11 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв автотранспорту, шестеро людей загинули, двоє — отримали травми.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість ДТП на залізничних переїздах магістралі зменшилася на чверть – торік було зафіксовано 8 таких інцидентів із двома травмованими.

Позитивної динаміки вдалося досягти завдяки комплексній роботі, яку проводять придніпровські залізничники, щоб гарантувати безпеку перетину залізничних колій.

Так, двічі на рік усі переїзди обов’язково оглядаються комісіями у складі представників залізниці, поліції, автодору, місцевих органів влади. Першочергова увага приділяється переїздам з автобусним рухом.

Залізничники докладають зусиль, аби утримувати в належному стані переїзні настили, автоматичні шлагбауми, прилади звукової та світлової сигналізації, дорожні знаки, забезпечувати на переїздах добру видимість та освітлення, справну роботу світлофорів, тощо.

Не припиняється і профілактична робота серед водіїв автотранспорту. До неї широко залучено можливості ЗМІ та наочної агітації, десятки фахівців, які проводять бесіди та лекції як у трудових колективах, так і на переїздах з активним автомобільним рухом.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: