Skip to content

Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України (ФОТО)

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр

Сьогодні, 14 жовтня, у День захисника України, мер Дніпра Борис Філатов вручив атовцям почесні медалі та відзнаки.

Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр

Військові отримали пам’ятні медалі «Захиснику Вітчизни», почесні грамоти міськради, подяки міського голови та наручні годинники. Також представники обласної влади вручили волонтерам низку державних нагород.

Очільник Дніпра наголосив: День захисника України не повинен перетворитися на аналог 23 лютого.

— Менш за все я б хотів, щоб це свято перетворилося на аналог 23 лютого, коли чоловікам дарують бритви. Ми зібралися тут, щоб привітати наших захисників. Нагородити їх. Це – нагороди не від мера. Вони від міста, від усіх наших земляків. Усіх із святом, – зазначив Борис Філатов.

На майданчику біля Музею АТО зібралися понад 1,5 тис. людей. Тут облаштували польову кухню, а на місцевій сцені співали пісні про фронтове життя.

Фото Андрея Батозского 

Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр Борис Філатов привітав атовців з Днем захисника України. Новости Днепр

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: