Skip to content

Дніпро приєднався до вигідної системи продажу комунального майна

Ростик Петровский

Ростик Петровский

Мер Дніпра Борис Філатов підписав декларацію про приєднання до меморандуму Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та громадської організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна». Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Угода передбачає підключення міста до нового проекту ProZorro, що забезпечує можливість продавати комунальне майно з максимальною вигодою для міського бюджету.

Дніпро приєднався до нової системи Prozorro. Новости Днепра

Борис Філатов наголосив: проведення відкритих і прозорих публічних торгів є важливим пріоритетом для його команди. Він також згадав, що попри всі складнощі під час впровадження системи ProZorro, нині Дніпровська мерія стабільно залишається у першій п’ятірці загальнодержавного рейтингу системи електронних закупівель.

«За рік ProZorro.Продажі продала майна на понад 3 мільярди гривень та стала системою з продажів держактивів №1. Ми стартували з державних закупівель ProZorro, потім перейшли до продажу активів збанкрутілих банків, і ось тепер – до продажу майна і права оренди держпідприємств», – сказав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Дніпро приєднався до нової системи Prozorro. Новости Днепра

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: