Skip to content

Актриса, як рідна мати: Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі

Анна Заикина

Анна Заикина

Сьогодні відома актриса з донькою Катериною Степанковою побувала у Дніпровському військовому шпиталі. Тепла творча зустріч була сповнена поезії та оптимізму: мисткині своїми словами підіймали бойовий дух поранених бійців.Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня

Ада Роговцева розповідала історії зі свого життя та побачені нею на власні очі на передовій. Актриса часто їздить у зону АТО, щоб там підтримати солдат.

— Тому я знаю вашу кашу, хлопчики, я знаю ваш суп, і навіть ваш чай, такий бридкий. І все це можна пережити, якщо разом, — підбадьорювала вона присутніх.

Жінки читали вірші Ліни Костенко та Дзвінки Торохтушко. Також лунала власна поезія Ади Роговцевої та її чоловіка, Костянтина Степанкова.

Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня

Бійці раділи можливості поспілкуватися з відомими жінками. Солдат із Кривого Рогу Віктор потрапив до шпиталю після ускладнення травми. Коли у 15-му році його «Камаз» потрапив під обстріл, довелося стрибати з машини. Тоді хлопець пошкодив обидва коліна. Він розповів:

— Я, коли був малий, бачив по телевізору творчі роботи Ади Роговцевої. Найчастіше це були театральні постановки. Однак імені її я не знав. Коли до мене у палату зайшли і сказали про зустріч із нею, я навіть не зрозумів, хто це. Вже коли побачив актрису, зрадів. Так приємно, що ця жінка у літах підтримує бойовий дух атовців. І ще вражає, як вона запам’ятовує стільки віршів. Схожа на мою бабусю.

Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодняВінничанин Андрій лікує у шпиталі перелом ключиці. Його історія зовсім інша: приїхавши у грудні у відпустку додому, послизнувся на вкритий льодом дорозі.

— У нас дві проблеми: не прибирають вулиці від снігу і води та не освітлюють їх. Через це я і втратив сюди. Аду Роговцеву теж часто бачив по телевізору, але не пам’ятаю, в яких фільмах. Прекрасна актриса. І від її слів сьогодні якось полегшало на душі – це невимовне відчуття. Ще і сфотографувався з нею. Щасливий тепер!

Раніше ми повідомляли, що Ада Роговцева дала у Дніпрі майстер-клас.

Анна Заікіна, фото автора

Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня Ада Роговцева зустрілася з бійцями у шпиталі. Новости Днепра сегодня

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: