Skip to content

Борис Філатов став героєм Новітніх казок України

Лилия Козишкурт

Лилия Козишкурт

Мер Дніпра Борис Філатов став героєм Новітніх казок України

У благодійно-просвітницькому проекті «Новітні казки України» міський голова Борис Філатов втілив образ Чарівника Смарагдового міста на Дніпрі. Також погодились приміряти фантастичні образи герой України, генерал-майор, легендарний боєць з позивним «Сумрак» Ігор Гордійчук та доктор медичних наук, професор, полковник медичної служби Всеволод Стеблюк.

— Спочатку я не хотів брати участь у проекті, але коли дізнався, що одного з героїв – Короля Артура – втілив легендарний генерал Гордійчук, уже не зміг відмовити. Проект важливий в першу чергу для нашого міста, адже ще раз підкреслює роль Дніпра в захисті територіальної цілісності та незалежності України в 2014 році, – переконаний Борис Філатов.

Прототипом образу став Джеймс Гудвін – персонаж циклу казок про Чарівну країну та Смарагдове місто. За сюжетом Чарівник міста на Дніпрі протистоїть мавпам-сепаратистам і різним поганцям. Образ Бориса Філатова уособлює подвиг усіх дніпрян, які стали на захист рідної землі.

Створення збірки півроку тому започаткували боєць АТО Аміна Окуєва та фотограф Олександра Лисицька.

«Новітні казки…» допоможуть дітям краще зрозуміти історію сучасної України та більше дізнатися про героїв, які боронять свою країну. Збірка буде цікавою не лише для дітей, а й для дорослих.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: