Skip to content

«Пісні, народжені в АТО» поїдуть до Києва

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

29 вересня відбудеться презентація другого диску з композиціями учасників фестивалю «Пісні, народжені в АТО». На великому концерті у Києві зберуться лауреати фесту та українські зірки.

Збірку презентують в Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому Жовтневому палаці) 29 вересня. Виступатимуть  20 лауреатів двох фестів «Пісні, народжені в АТО». Вони співатимуть сольно та в дуеті з українськими зірками.

-На презентацію диску збереться понад 2 тисячі людей. Як і минулого року, на концерт запрошуємо гостей зі всієї країни. Усі вони отримають диск у подарунок. Друга збірка буде мультимедійною — окрім півсотні вже відомих та нових композицій до неї увійдуть 5 кліпів, — розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.
 

Щоб потрапити на концерт, необхідно отримати безкоштовне запрошення. По нього можна звертатися до Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1, 1-й поверх, тел.: (056) 742-86-62, (068) 679-89-61. Заявки можна надсилати й на електронну адресу фесту: [email protected].

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: