Skip to content

На Дніпропетровщині з’явився новий стадіон вартістю 9,5 млн

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Новий стадіон на 1,5 тисячі відвідувачів, нове поле, бігові доріжки — все для яскравих перемог та змагань з футболу, волейболу, баскетболу, легкої атлетики, тенісу, стрибків у довжину та метання ядра.

У Межовій запрацював реконструйований стадіон, який близько 30 років був у занедбаному стані. Такий подарунок межівчанам до 60-ї річниці селища зробили депутати обласної ради та обласна влада.

Саме Межівський район робить значний внесок у спортивні досягнення Дніпропетровщини. Тут виховуються одні з найсильніших пауерліфтерів регіону та України, зокрема срібний призер України Віталій Пізняк. А також срібні призери області по футболу та бронзові з фут-залу, і одна з найсильніших дівчат області – срібна призерка з вільної боротьби Сніжанна Дрюк та багато інших. Через брак фінансування роботи тут тривали майже 5 р., остаточно взялись за будівництво об’єкту в останні 2 роки. Загальна вартість реконструкції – близько 9,5 млн грн. коштів з обласного бюджету.

Адміністративні будівлі на стадіоні оснащені душовими та приміщеннями для суддів, тут повністю замінили системи водовідведення та каналізації.

Категория: Архив, Новости Днепра, Спорт

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: