Skip to content

На День міста у Дніпрі пройде масштабний гастрономічний фестиваль

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Одеська риба, полтавські пампушки та харківські вареники – цими вихідними набережна Дніпра перетвориться на справжню гастрономічну мапу України. За сприяння міського голови Бориса Філатова вже традиційний фестиваль Dnepr Food Fest цьогоріч збере з різних міст країни близько 20 підприємців, які працюють у сфері вуличної їжі.

Під час фестивалю функціонуватиме майже два десятки яток із їжею та напоями на будь-який смак. Майстри кулінарії готуватимуть на відкритих кухнях.

-Ми зібрали найкращих рестораторів вуличної їжі з усієї країни. До нас їдуть гості із Сум, Полтави, Одеси, Харкова. Думаю, кожен знайде на фестивалі те, що йому до вподоби. Дякую за підтримку та довіру міській владі Дніпра, – зазначила директор фестивалю, президент Асоціації рестораторів і готельєрів міста Олена Булах.

Особливість цьогорічного фестивалю – масштабна дитяча зона, де малечу розважатимуть майстер-класами з виготовлення солодощів і катанням на безкоштовних атракціонах.

Традиційно під час фестивалю Dnepr Food Fest встановлюватимуть всеукраїнські рекорди. Цьогоріч організатори запланували реалізацію чотирьох унікальних ідей.
Так, у Дніпрі хочуть створити найбільший солодкий подарунок із цукерок вагою 1 тис. кг. Любителів картопляних снеків потішать велетенськими чіпсами завдовжки 3 метри. Ще один рекорд – найбільший соняшник із насіння цієї квітки та гарбуза. Також створять найбільший бар із пляшанок з-під енергетичних напоїв.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: