Skip to content

На Дніпропетровщині збудують сучасний реабілітаційний центр для бійців АТО

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

На Дніпропетровщині «з нуля» збудують сучасний реабілітаційний центр для учасників АТО. У ньому надаватимуть комплексну соціальну, медичну та психологічну допомогу.

-Захищати Батьківщину з Дніпропетровщини до зони АТО відправилося найбільше хлопців, найбільше поранених прийняли й наші лікарні. Президент України Петро Порошенко поставив завдання – створити сучасний реабілітаційний центр для наших Героїв. Комплекс, у якому військові зможуть відновитися після поранень та психологічних травм, плануємо збудувати «з нуля». Вже розпочали проектування, — розповів голова ДніпроОДА Валентин Резніченко. 

Створюючи новий реабілітаційний центр, будуть орієнтуватися на кращий світовий досвід. Там розмістять басейн, комплекс для водних процедур, сольову кімнату, фізіотерапевтичний та масажний кабінети, залу психологічного розвантаження. Планується обладнати три відділення на 20 людей кожне, передбачити умови й для бійців, обмежених у пересуванні. Розпочати будівництво центру планують вже наступного року.

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: