Skip to content

Обласна дитяча поліклініка – найкращий в Україні об’єкт громадського призначення

Максим Журавель

Максим Журавель

Обласну дитячу поліклініку в Дніпрі визнали найкращим в країні об’єктом громадського призначення. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, першість присвоїли на всеукраїнському конкурсі Мінрегіону, Конфедерації будівельників України та Держархбудінспекції.  

Переможців у конкурсі на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території країни в 2016-му, визначали за кількома номінаціями: «Об’єкти житлового будівництва», «Об’єкти виробничого призначення», «Об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури», «Об’єкти громадського призначення». Перемогу в останній здобула обласна дитяча поліклініка в Дніпрі.

На будівництво сучасного закладу знадобилося півтора року. Його площа – шість тисяч квадратних метрів. На трьох поверхах – кабінети для прийому маленьких пацієнтів та діагностичне обладнання. На четвертому – неонатальне відділення для порятунку новонароджених. Тут працює перша в країні незалежна система живлення. Три джерела електрики не дадуть залишитися без світла при будь-яких непередбачуваних обставинах.  Необхідну для новонароджених температуру повітря та вологість забезпечують спеціальні системи клімат-контролю та вентиляції. Вони також нейтралізують та попереджають поширення бактерій. Робота медиків у відділенні повністю комп’ютеризована. Всі дані та аналізи з медичного обладнання надходять до комп’ютерів лікарів.

Категория: Афиша, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: