Skip to content

У Дніпрі почали святкування Дня ВДВ (ФОТО)

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Сьогодні, 2 серпня, з нагоди Дня високомобільних десантних військ ЗСУ, на набережній Дніпра відбулася урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятника Василю Маргелову.

У заході взяли участь десантники-учасники АТО, члени їхніх сімей, ветерани та всі небайдужі містяни. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих бійців АТО, зокрема згадали про збитий транспортний літак Іл-76, на борту якого перебували 40 десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 9 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Під час заходу десантників нагородили пам’ятними медалями «Захисник вітчизни» та вручила Почесні грамоти Дніпровської міської ради.

Один із нагороджених,  молодший сержант 25-ї окремої аеромобільної бригади Сергій Букреєв зазначив, що девіз «Ніхто, крім нас» означає, що десантники у будь-який час і в будь-якому місці виконають найскладніші завдання.

-Сьогодні, у наше свято, згадуємо загиблих побратимів. Пам’ятаємо всіх бойових товаришів, яких уже нема з нами в строю. Приємно, що влада Дніпра оцінює наші заслуги. Всім десантникам – здоров’я, сили духу, наснаги! – додав боєць.

Фото Антона Павлюкова 

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: