Skip to content

Борис Філатов в Південній Кореї: ділові відносини та нові інвестиції

Максим Журавель

Максим Журавель

28 липня мер Дніпра Борис Філатов відвідав розвинутий технологічний парк у місті Похангу, що у Південній Кореї. Дніпровській делегації також провели розлогу екскурсію промисловими потужностями сталеливарної корпорації-гіганта Posco. Про особливості роботи та тонкощі організації технпарку українським гостям розповіли місцеві фахівці.

Основна мета спільних відвідин – встановлення ділових взаємин із корейською стороною. За традиціями азійських країн, саме близьке знайомство відкриває перспективи до спільних бізнесових проектів.

Бориса Філатова підкреслив, що він готовий використати будь-яку можливість, щоб більше розповісти іноземним партнерам про Дніпро та залучити в місто нові інвестиції.

— Ми не говорили про можливості, ми просто прокладали до них шлях. Ми не мріяли про майбутнє, ми просто його будували… Іноді варто пролетіти тисячі кілометрів, щоб почути те, що у тебе на душі», – написав мер Дніпра на своїй сторінці у соцмережі.

Технопарк у Похангу – це дієве поєднання бізнесу та науки. Тут сконцентровані надсучасні технології у медицині, біології та виробництві продуктів харчування. На базі парку один із відомих німецьких концернів, що виробляє техніку та спецобладнання, збирає свої гастроскопічні прилади та апарати УЗД-діагностики. Індустріальний майданчик також має численні замовлення на косметичну продукцію. Успіх і затребуваність якісних товарів на ринку залучають до бюджету міста чималі інвестиції.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: