Skip to content

Доходи загального фонду бюджету Дніпра зросли на 1 млрд 120 млн гривень

Марианна Стец

Марианна Стец

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до загального фонду бюджету Дніпра за останні півроку збільшилися на 1 млрд 120 млн грн. Це становить 52,5%. Звіт про виконання міського кошторису в перші шість місяців поточного року депутати підтримали 19 липня, під час 23-ї чергової сесії Дніпровської міськради.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

Так, протягом першої половини року до загального фонду міського бюджету надійшло 5 млрд 362 млн грн доходів (з урахуванням трансфертів). Це – 104,2% відповідно до плану. Місто також отримало загалом 274,4 млн грн понадпланових доходів.

Водночас загальний обсяг видатків з бюджету міста з урахуванням трансфертів за перше півріччя склав 4 млрд 807 млн грн. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року видатки міського бюджету збільшилися на 55,1%, а це – 2 млрд 651 млн грн.

Найбільші бюджетні дотації припали на міські галузі освіти, соціального захисту та охорони здоров’я населення. Житлово-комунальне господарство міста протягом останніх шести місяців отримало 463,7 млн грн.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: