Skip to content

Дніпровські спортсмени взяли золото на чемпіонаті з легкої атлетики

Шумская Елизавета

Шумская Елизавета

Легкоатлети Дніпропетровської області, зі складу молодіжних збірних України, вибороли золоті медалі на змаганнях у Польщі та Кенії. 

-Головні складнощі у метанні молота для спортсменів у Польщі створювали несприятливі погодні умови. Незважаючи на це, хлопці та дівчата показали високі результати. Нікопольчанка Альона Шамотіна кинула молот на майже сімдесят метрів – і виборола золоту медаль, — розповів старший тренер збірної команди Дніпропетровської області з легкої атлетики Василь Ярощук.

Змагання тривали з 13 по 17 липня у польському місті Бидгощ. Нашу область там представляли шість атлетів – найкраще з них виступила Альона Шамотіна, яка з другої спроби метнула молот на 67,48 метрів. 

У кенійському місті Найробі представники Дніпропетровщини теж показали чудові результати. На змаганнях зі стрибків у висоту серед юнаків 2000-2001 років народження дніпрянка Ярослава Магучіх взяла висоту 1,92 метри, чим виборола собі золоту медаль. Слід додати, що це найкращий результат серед юнацьких чемпіонатів за всю історію стрибків у висоту. 

Загалом в область з обох чемпіонатів спортсмени привезли три медалі – дві золоті та одну бронзову.

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: