Skip to content

Комунальні тарифи на Дніпропетровщині залишаються стабільними

Ростик Петровский

Ростик Петровский

Дніпропетровська обласна державна адміністрація виділить майже 51 млн грн на погашення різниці у вартості комунальних послуг. Про це повідомили в прес-службі ДніпроОДА.

«Ціни на комунальні послуги, як і всюди у світі, повинні бути ринковими, аби забезпечувати нормальну роботу відповідних підприємств. Втім, для багатьох українців матеріально складно сплачувати рахунки за високими тарифами. Саме тому за рахунок державної субвенції обласна влада компенсує розхідну частину комунальним підприємствам, аби тарифи для жителів Дніпропетровщини максимально довго залишались стабільними», — говорится в повідомленні.

Так, за рахунок обласного бюджетного кошту заплановано виплатити борги наступних підприємств:

КП «Теплосервіс» (м. Вільногірськ), КП КМР «Тепломережі» (м.Кам`янське), КП «Жовтоводський водоканал»,ТОВ «Дніпропетровське регіональне управління регіонального будівництва» у м. Кривий Ріг, КП «Павлоградводоканал» та «Павлоградтеплоенерго», ДП «Новомосковськтеплоенерго», ДП «Дніпротеплоенерго», «Верхньодніпровськтеплоенерго», «Перещепинетеплоенерго», «П`ятихаткитеплоенерго», КП «Дніпротеплоенерго» у П`ятихатському р-ні та ін.

Така процедура спрямована на погашення заборгованості КП та попередження підвищення цін на комунальні послуги.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: