Skip to content

У Дніпрі відбулася спартакіада серед залізничників

Марианна Стец

Марианна Стец

На Придніпровській магістралі пройшла Спартакіада із семи видів спорту: міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів, армрестлінгу та гирьового спорту. Ареною змагань стали спортивні бази Запорізької дирекції залізничних перевезень та Запорізького класичного приватного університету.

Про це повідомили у прес-центрі Придніпровської залізниці.

Спартакіаду урочисто відкрив керівник ДФСК «Локомотив» Олександр Гордієнко. Гравців підтримували керівники структурних підрозділів Придніпровської залізниці.
Переможцем з міні-футболу стала команда Дніпровського регіону на чолі з директором регіональної філії Миколою Кужавським, який у фінальному матчі із запорізькими представниками забив вирішальний гол і вивів дніпровців на перше місце з рахунком 3:2.

У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків переміг Олександр Перевалов (ПЧ-14), а серед жінок – Любов Зановська (ПЧ-13). У волейболі перше місце посіла команда Запорізького регіону. У грі в шашки переможцями стали Андрій Куліков (ТД) і Марія Господинько (ТЧ-1), а серед шахістів вибороли перемогу Павло Шиманський (НКМ) та Олена Пензіна (ЕЧ-2).

Список переможців з армрестлінгу у різних вагових категоріях очолили Костянтин Долдонов (РПЧ-2), Валерій Чайка (НОР-1) та Дмитро Кучер (ТЧ-8). У гирьовому спорті перші місця посіли Володимир Мирошниченко (ТЧ-4), Микола Тімеревський (ЛВЧД-1) і Єгор Бабак (ДС Запоріжжя-1).

Перше загальнокомандне місце завоювали спортсмени-залізничники Запорізького регіону, набравши 139 очок, друге – Дніпровського (113 очок) і третє – Криворізького (89 очок).

Ці змагання стали відбірковими для формування команди найкращих спортсменів Придніпровської магістралі, які візьмуть участь у Х Спартакіаді залізничників, що відбудеться 3-6 серпня у Харкові.

 

Категория: Архив, Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: