Skip to content

На дорогах Дніпропетровщини травмувалися майже 50 дітей

Марианна Стец

Марианна Стец

Влітку зазвичай збільшується кількість ДТП за участю неповнолітніх. В перший місяць літнього сезону на дорогах області травмовано майже півсотні дітей

Про це повідомили в Відділ БДР УПД ГУНП в Дніпропетровській області.

Цього року на Дніпропетровщині відбулося 145 ДТП за участю неповнолітніх. Внаслідок цих аварій 7 дітей загинули та 155 зазнали травми. Із загальної кількості з вини дітей скоєно 30 ДТП. Це діти-пішоходи, велосипедисти та керманичі мототранспорту, які травмувалися на дорозі внаслідок неуважності.

Тільки з початку літа на дорогах Дніпропетровщини трапилося 46 ДТП за участю неповнолітніх. 44 юних учасника руху замість відпочинку потрапили на лікарняні ліжка з травмами, які вони отримали внаслідок аварій. Ще 5 дітей загинули.

Поліція звертається до батьків з проханням контролювати поведінку власних дітей та слідкувати за ними. Використовуйте будь-який зручний момент для ознайомлення дітей з правилами вуличного руху, закріплюйте теоретичні знання практикою, навчайте власним прикладом дисциплінованого учасника руху. При перевезенні дитини в автомобілі забезпечте їй додатковий захист: обов’язково використовуйте ремені безпеки і спеціальні дитячі утримуючі пристрої.

Правоохоронці також звертаються з проханням до водіїв бути особливо обережними під час руху поблизу дитячих садочків, ігрових майданчиків та місць відпочинку (парки, сквери, стадіони, тощо), а також під час появи поблизу проїзної частини маленьких пішоходів.

 

 

Категория: Архив, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: