Skip to content

Найактивнішу молодь Дніпра нагородили у міській раді

Марианна Стец

Марианна Стец

Від імені міського голови Бориса Філатова студентів привітали з Днем молоді 

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

У міській раді зібралися найактивніші представники студентського та молодіжного руху міста, Молодіжної ради, голови студентського самоврядування, стипендіати мерії.
Їх поздоровив заступник мера Олександр Шикуленко.

— Сьогодні ми зібрали вас, щоб висловити щирі слова вдячності за вашу роботу, ідеї, проекти. Місто справді пишається своєю молоддю. Ви – наша надія і майбутнє. Ваші цілеспрямованість і завзяття стимулюють нас працювати. Ми завжди готові підтримати ваші ініціативи, зокрема, щодо проведення цьогорічного Дня міста, – наголосив заступник Бориса Філатова.

Окремо посадовець відзначив Молодіжну раду Дніпра та Молодіжний форум, проведений навесні за участю цього органу. За словами представника мерії, нинішній склад Ради є найактивнішим та найрезультативнішим за всі роки її існування. Напередодні свята молодим активістам вручили подяки міського голови Бориса Філатова та його заступника Олександра Шикуленка.

Головуюча Молодіжної ради Дніпра Анна Браткова наголосила, що Дніпро – це місто, в якому чують молодь.

— Жодне рішення, пов’язане з молодіжною політикою, не ухвалюється без молоді. Підтвердженням цього є й стипендії міського голови, проведення цьогорічної «Студентської весни», Молодіжного форуму. Варто сказати, що в проекті громадських ініціатив «Бюджет участі» серед переможців – багато розробок від молоді, – сказала дівчина.

В День молоді, 25 червня, на Фестивальному причалі працюватиме громадська приймальня Молодіжної ради Дніпра. Там можна буде залишити звернення, пропозицію чи скаргу щодо молодіжної політики в місті. Рада опрацює отриману інформацію та звертатиметься до профільних департаментів і управлінь Дніпровської міської ради для вирішення проблем.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: