Skip to content

На Дніпропетровщині стартував конкурс із призовим фондом до 400 000 доларів

Марианна Стец

Марианна Стец

Міста і об’єднані територіальні громади області зможуть поборотися за можливість реалізувати власний проект для АТОвців. Переможці отримають від 100 до 400 тисяч доларів.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

Грантовий проект розпочато Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб спільно зі Світовим банком. Крім Дніпропетровщини, у проекті беруть участь Харківська, Запорізька та Миколаївська області.

— Громади не мають досвіду співпраці з міжнародними організаціями, бо раніше вона будувалась виключно по вертикалі. Зараз відбувається децентралізація. Ми хочемо, щоб фінансування отримували ті громади, які його потребують. Сьогодні розказуємо, як це зробити, – зазначив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

Стати учасником конкурсу на отримання гранту можна наступним чином. Протягом липня-серпня потрібно надіслати проектні заявки до Міністерства. Ідеї будь-які: нове житло, розвиток медицини, освіти, транспорту, спорту, мистецтва. Усе, щоб допомогти переселенцям та ветеранам АТО.

Міністерство та Світовий банк визначать 8-12 найкращих пропозицій. На реалізацію кожної виділять від 100 до 400 тисяч доларів. Втілювати ідеї у життя розпочнуть вже у жовтні. Фінал – у травні 2018 року.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: