Skip to content

Молоді спортсмени Дніпропетровщини — переможці Чемпіонату з пауерліфтингу

Марианна Стец

Марианна Стец

Вихованці Межівської спортшколи Дніпропетровської області вибороли дві золотих і чотири срібних медалі на відкритому чемпіонаті Києва з пауерліфтингу.

Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

— Пауерліфтинг — силове триборство — включений до програми Всесвітніх ігор неолімпійських видів спорту. На відміну від бодібілдингу, тут важливіші силові показники, а не краса тіла. Наші спортсмени виступили в кількох вагових категоріях. Всі хлопці та дівчата – вихованці Віктора Даценка, який визнаний кращим тренером з пауерліфтінгу на Дніпропетровщині, — зазначив президент Дніпровської обласної федерації з пауерліфтингу Андрій Опікун.

Артур Тринька став переможцем у ваговій категорії до 49 кг, у ваговій категорії до 59 кг першість отримав Віталій Пізняк.

Друге місце у вазі до 47 кг посіла Сніжана Терновська. Срібні нагороди також вибороли Вікторія Трушлякова у ваговій категорії до 52 кг, Каріна Саул – до 57 кг та Андрій Писаненко – до 83 кг.

У відкритому чемпіонаті Києва з пауерліфтингу змагалися понад 100 учасників, які представили Київ та Київську область, Дніпропетровщину, Житомирщину та Черкащину. Нашу область презентували дев’ять спортсменів.

У спортивних школах та клубах з пауерліфтингу на Дніпропетровщині тренуються понад 200 хлопців та дівчат. Такі центри є у Дніпрі, Кривому Розі, Межовій, Марганці, Нікополі, Павлограді, Першотравенську, Вільногорську. Серед вихованців – заслужені майстри спорту, чемпіони та рекордсмени світових і європейських першостей.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: