Skip to content

Як бійці АТО можуть приєднатися до волейбольної команди

Марианна Стец

Марианна Стец

У Дніпрі АТОвців-паралімпійців запрошують до волейбольної команди. В ній уже є 15 гравців, половина з яких – бійці з травмами та пораненнями.

 — В нашому місті для людей з особливими потребами створена волейбольна команда. Стати її учасниками можуть і поранені військові. Хто покаже високі спортивні досягнення, має шанс потрапити до паралімпійської чоловічої збірної України та поїхати до Токіо на Паралімпіаду-2020, – розказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Тренування проходять двічі на тиждень: по середах волейболісти займаються на тренажерах, по суботах – грають. У «сидячому» волейболі сітка розташована на висоті більше метра від підлоги, грати на повний зріст не можна.

Тренери команди – паралімпійці з національної збірної Дмитро Мельник та Олексій Харламов.

— Наша команда відкрита для всіх людей з обмеженими можливостями, особливо, для АТОвців, які отримали травми. Атмосфера у нас дружня і тренуватися є де, – розказав Олексій Харламов.

Волейбольна команда створена у Дніпрі на базі регіонального центру з інваспорту. Запис за телефонами: (050) 636-55-35, (099) 007-48-54.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: