Skip to content

Дітей атовців із всесвітнім дитячим святому у Міській раді Дніпра привітають планшетами, солодощами та іграми

Мария Чехова

Мария Чехова

До Дня захисту дітей міськрада Дніпра підготувала подарунки для найменших містян. Так, для дітей атовців закупили 1650 ігрових набрів. Хлопці та дівчата віком до 6 років отримають конструктори, діти від 7 до 10 років – гру «Монополія», а ті, кому 11-14 років, – пазли. Подарунки вже вручають у районних відділах праці та соцзахисту.

Крім того, 59 дітей загиблих українських бійців отримають планшети.

Не залишилися без уваги й сироти та ті, хто позбавлений батьківського піклування. Усього в Дніпрі 1662 такі дитини. Майже 90% з них перебувають під опікою, живуть у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу.

31 травня міськрада вже привітала зі святом 170 дітей із соціально незахищених категорій. Вони відвідали виставу та отримали солодощі. Подарунки вручили й шістьом вихованцям кризового центру.

1 червня представники міської ради поїдуть вітати хлопців та дівчат до двох центрів соціально-психологічної реабілітації, дитячого будинку, центру для ВІЛ-інфікованих.

Решту діток мають поздоровити районні ради та територіальні центри соціальної допомоги.

Нагадаємо, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу щомісяця отримують виплати з державного бюджету. Допомога на кожну дитину до 6 років складає 3850 гривень, на дітей від 6 до 18 років – 4979 гривень.

Категория: Важно, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: