Skip to content

У Дніпрі відбувся гала-концерт першого в Україні Міжнародного фестивалю дитячих музичних театрів

Мария Чехова

Мария Чехова

У вівторок, 30 травня, у Дніпровському театрі драми та комедії відбувся гала-концерт I Міжнародного фестивалю дитячих музичних театрів. Фестиваль, що проходив у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця», зібрав 16 творчих колективів  із 10 міст України та Польщі.

«Для нас честь, що перший в Україні Міжнародний фестиваль дитячих музичних театрів проходить саме у Дніпрі. Ми маємо надію, що всі присутні на гала-концерті та на інших заходах фестивалю отримали позитивні емоції, враження та корисний досвід», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Усім учасникам фестивалю посадовець вручив подяки від міського голови та привітав їх із участю у масштабному дійстві. «У рамках фестивалю «Місто зустрічі – «Чарівний міст» відбулося 10 заходів: 6 семінарів та майстер-класів, 3 концерти та сьогоднішній гала-концерт. Усі учасники є фіналістами, у нас немає переможців та переможених. Наша мета – це спілкування, обмін досвідом та поліпшення творчих навичок», – розповіла організатор фестивалю та художній керівник зразкового дитячого музичного театру «Чарівний міст» Наталія Миронова.

«Сьогодні ми покажемо пісню-танець. Зараз мені 9 років, уже два роки займаюся в колективі «Чарівний міст». Ми дуже хвилюємось перед сьогоднішнім концертом, але впевнена, що виступимо добре», – розповіла учасниця фестивалю Анастасія.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: