Skip to content

Спортсмени Дніпра перемогли у першому в історії пляжному чемпіонаті світу з тхеквондо

Марианна Стец

Марианна Стец

З 3 по 8 травня 2017 року на грецькому острові Родос пройшло одразу два грандіозних Чемпіонати з неолімпійського напрямку тхеквондо ВТФ (ПУМСЕ).

Про це повідомили на сайті міської ради.

В цих змаганнях у складі Національної збірної команди України взяли участь п’ять спортсменів  КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа з технічних та прикладних видів спорту» міськради: Максим Бойко, Анастасія Савченко, Михайло Княжев, Мирослава Коваль та Андрій Бараніченко.

На першому в історії  тхеквондо ВТФ пляжному Чемпіонаті Світу вихованці школи Максим Бойко та Анастасія Савченко вибороли бронзову нагороду у розділі парний фрістайл серед спортсменів до 17 років. Мирослава Коваль у розділі індивідуальний фрістайл посіла шосте місце. Загалом у даному Чемпіонаті взяли участь близько 600 спортсменів з усього світу. Змагання проводилися під відкритим небом на спеціально облаштованій площадці.

Слідом за успіхом Чемпіонату Світу вихованцям КПНЗ «ДЮСШ з ТПВС» міськради вдалося здобути винагороди Європейської першості у трьох змагальних категоріях. Так, у 13-му Чемпіонаті Європи з тхеквондо пумсе срібло завоювали у категорії парний фрістайл до 17 років Михайло Княжев та Мирослава Коваль. Вони повторили свій успіх наступного дня та здобули бронзові нагороди в особистих змагання з вільних пумсе.

У командних змаганнях з вільних пумсе вихованці КПНЗ «ДЮСШ з ТПВС» ДМР посіли 5 місце.

Усього в Чемпіонаті Європи взяли участь 524 спортсмени з 28 країн.

 

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: