Skip to content

Борис Філатов отримав свідоцтво про участь Дніпра в Асоціації агентств місцевої демократії

Марианна Стец

Марианна Стец

За дорученням президента Асоціації агентств місцевої демократії Оріана Оточана міський голова Борис Філатов отримав свідоцтво про участь Дніпра в мережі ALDA (European Association for Local Democracy). 

Про це повідомили в «Агентстві розвитку Дніпра».

Свідоцтво очільнику міста передали директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко та делегат Агентства місцевої демократії (LDA) в Дніпропетровській області Анжеліка Пилипенко. Наше місто стало першим серед українських міст, яке доєдналося до європейської мережі.

Нагадаємо, досягнення Дніпра у сфері розвитку міжнародних, соціально-культурних та економічних відносин та амбіційні плани розвитку демократичного управління дістали схвальні відгуки у понад 180 членів із 35 країн-членів Асоціації агентств місцевої демократії (ALDA) під час загального зібрання 12 травня у м. Торунь (Польща).

Як зазначила під час події генеральний секретар Асоціації Антонелла Вальморбіда, «місцеві та регіональні влади грають найважливішу роль в демократичній стабільності Європи». Таким чином, визнаючи Дніпро поруч із європейськими містами, ALDA підкреслює сукупний внесок міста у розвиток децентралізації та демократичну стабільність на нашому континенті.

Категория: Новости Днепра, Новости политики Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: