Skip to content

Бійців батальйону охорони 55-ї окремої артилерійської бригади привітали зі святом

Марианна Стец

Марианна Стец

Батальйон охорони 55-ї окремої артилерійської бригади відзначив третю річницю з дня створення

Про це повідомили у прес-службі обласної ради.

Батальйон сформували 10 травня 2014 року з добровольців-патріотів Дніпропетровщини. За 3 роки військові пройшли складний бойовий шлях через найгарячіші точки АТО: Іловайськ, Золоте, Трьохізбенку. Виконували бойові завдання на Луганщині. З гідністю виходили з оточення, організувавши вогневий опір одному з підрозділів 8-ї мотострілецької бригади агресора. І зараз, кожного дня службовці батальйону ведуть бойові дії та захищають військові об’єкти, стримуючи агресора поблизу Авдіївки. 

Від імені голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова заступник начальника відділу антикорупційної політики та прав людини облради Олександр Свіренко привітав військових з символічною датою та вручив відзнаки голови облради, пам’ятні медалі з нагоди 85-ї річниці Дніпропетровщини, цінні подарунки та почесні грамоти. 

— Дніпропетровщина – центр добровольчого руху України, — сказав Олександр Свіренко.- Саме добровольці свого часу показали всій державі – сила у єдності. Вони не на словах,а на справах доводять свій патріотизм. Ви справжні захисники, від вас залежить мирне небо над головою українців, які ви здобуваєте ціною свого здоров`я та життя. Прийміть щирі вітання від голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова та всіх дніпропетровців, дякуємо кожному з вас за мужність,витримку та ваш нескорений бойовий дух.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: