Skip to content

Команда Дніпра стала переможцем змагань серед юних інспекторів дорожнього руху

Марианна Стец

Марианна Стец

На Дніпропетровщині визначили переможців гри Клубу веселих та найкмітливіших юних інспекторів дорожнього руху. Кращою стала команда Дніпра «Дорожній патруль».

Про це повідомили у відділі БДР УПД ГУНП в Дніпропетровській області.

У фіналі було представлено чотири команди юних інспекторів руху. Дніпро представила команда — «Дорожній патруль», Кривий Ріг команди — NON-STOP», «71-й кілометр» та «115 ударів у серце».

Святкове відкриття фестивалю відбулося в Центрі дитячої та юнацької творчості «Дружба» міста Кривого Рогу . Саме тут гостей радо привітали танцювальні та співочі колективи, ну і звісно ж організатори конкурсу.

День змагань виявився особливо насиченим, відпочивати і розслаблятися було ніколи. Учасникам конкурсу необхідно було продемонструвати не тільки вміння жартувати, співати і танцювати, а ще й знання Правил дорожнього руху. Програма виступу складалась з трьох етапів: привітання (візитка) «Виконуй Правила — переходь правильно», конкурс новин «YUІR NEWS» — «Обережно діти!» та музичне домашнє завдання «3D: Ваші документи…».

Під час змагань вболівальники та глядачі гучно підтримували свої команди та скандували переможні гасла.

Учасники змагань з гумором розповіли про дорожні ситуації, в які можуть потрапити на дорозі ті, хто ігнорує загальноприйнятими нормами поведінки та нехтує власною безпекою. Вони демонстрували кумедні сценки, танцювали, виконували веселі пісні тощо.

Успіхи конкурсантів оцінювало компетентне журі. До його складу якого увійшли представники відділу профілактики ДТТ УПД ГУНП в Дніпропетровській області, управління освіти, засобів масової інформації та громадськості. Перед дорослими була складна задача — виявити кращого, адже кожна команда була «на висоті».

Нарешті, всі етапи конкурсу пройдено, всі бали підсумовані. Отже, за загальним результатом трьох етапів конкурсу, перше місце посіла команда Дніпра  «Дорожній патруль», срібними та бронзовими переможцями змагань стали команди з Кривого Рогу «NON-STOP», «71-й кілометр» та загін  «115 ударів у серце».

Від організаторів змагань команди отримали солодкі подарунки та почесні грамоти.

Незабаром переможці поборються за право представляти Дніпропетровську область у фіналі XXXXІ Всеукраїнського зльоту ЮІР — 2017 в дитячому центрі «Молода Гвардія» міста Одеси.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: