Skip to content

Вдов учасників Другої світової війни привітали з Днем Перемоги

Марианна Стец

Марианна Стец

Міська рада привітала вдов учасників бойових дій Другої світової війни з Днем перемоги над нацизмом. Жінки отримали подарункові набори та комплекти постільної білизни.
Про це повідомили у прес-службі міської ради.
В.о. міського голови Світлана Єпіфанцева завітала до 99-річної Горянної Ганни Євменовни та поздоровила її зі святом.
— Від міського голови Бориса Філатова ми вітаємо вас зі святом Перемоги. Бажаємо вам міцного здоров’я, довголіття, аби над нашими головами завжди було мирне небо, — сказала в. о. міського голови.
Чоловік Ганни Євменовни досі вважається без вісти зниклим.
Привітання отримала й 95-річна Ганна Єфімовна Ткаченко. Чоловік Ганни Єфімовни загинув у 1947 році від поранення, коли його донці виповнилось 2 роки. Разом із гостями Ганна Єфімовна заспівала українські народні пісні та розказала про свою молодість.
— Дякую, що завітали! Дуже приємно, що не забуваєте. Звичайно, важко було мені без чоловіка, але були й люди, яким важче: у мене ж одна дитина зосталася, а у декого і по чотири дитини було, — сказала жінка.
У Дніпрі залишилось шість вдов учасників бойових дій Другої світової війни. Це ті жінки, які, втративши чоловіка через Другу світову війну, більше ніколи не виходили заміж та самостійно виховували дітей та відновлювали країну. Усі вони отримали подарунки до свята від міської ради та мера.
Крім цього директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська передала подарунки від міського голови вдові Ніні Григорівні Сичовій.
— Передайте, будь-ласка, Борису Альбертовичу Філатову велике дякую за привітання, за матеріальну допомогу, що я отримала. Мені дуже приємно, що сьогодні ви до мене завітали, — сказала жінка.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: