Skip to content

Дніпрян та жителів області просять уникати потрапляння на території військових частин

Марианна Стец

Марианна Стец

Керівний склад військової частини А3297 звернувся до мешканців Дніпропетровщини з наступним повідомленням:

Шановні мешканці!

Останнім часом почастішали випадки затримання оперативно-черговою службою військових частин цивільних осіб, які намагалися проникнути на територію режимних військових об’єктів Повітряних Сил Збройних Сил України, що розташовані у різних військових гарнізонах.

Командування з’єднання звертається до кожного з проханням бути уважними та утримуватись від спроб випадкового чи навмисного проникнення на території військових частин. Застерігаємо від провокаційних дій поруч з військовими частинами, адже у зв’язку з постійними намаганнями антидержавних сил вчиняти провокації біля військових об’єктів, військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служби.

Також наголошуємо, що використання різного виду дронів, тощо над військовими частинами та позиціями бойового чергування, а також над базами, складами та арсеналами, будуть вважатися порушеннями, прирівняним до спроби проникненням на територію військового об’єкта. Також будуть збиватися без попереджень над об’єктами або на підльоті до них. Особи, причетні до таких інцидентів, будуть затримуватися та притягуватися  до відповідальності згідно з законодавством України.

Звертаємось до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти керівний склад військової частини та повітряного командування “Схід”, правоохоронні органи: Службу безпеки України, Національну поліцію про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військових частин.

Телефони гарячої лінії у Дніпровському гарнізоні:

(056) 375-82-63 (черговий пункту управління зв’язку в/ч А3297)

(056) 744-85-19 (черговий Служби безпеки України у Дніпропетровській області);

(056) 756-50-02 (черговий Національної поліції України у Дніпропетровській області).

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: