Skip to content

У парках Дніпра відкрився літній сезон (ФОТО)

Марианна Стец

Марианна Стец

В парках ім. Писаржевського та ім. В. Дубініна за підтримки міського голови Бориса Філатова, депутатів міської ради Артема Хмельникова та Вячеслава Мішалова вперше відбулося святкове відкриття літнього сезону

Відродження зелених зон у Дніпрі вирішили розпочати саме з цих двох об’єктів, адже вони потребували реконструкції та розташовані далеко від центру.

— Була розроблена програма з відновлення цієї інфраструктури. Наразі встановлені лавочки та урни, очищені зони відпочинку, відремонтовані дитячі спортивні майданчики. Готуємо проведення конкурсів, фестивалів, виставок, укладений графік спортивних змагань, – зазначила директор КП «Міська інфраструктура» Наталія Басова.

Посадовець додала, що на цьому робота в парках Писаржевського та Дубініна не закінчена. Тут ще мають відремонтувати доріжки, висадити нові дерева, створити зони активного та пасивного відпочинку.

У день старту літнього сезону в парку ім. Писаржевського відкрили кілька локацій. Діти та дорослі могли розважитися на атракціонах, зробити собі аквагрим, взяти участь у майстер-класах, спробувати себе в спортивному орієнтуванні тощо.

— Враження від парку лише позитивні. Я тут раніше не був, бо я з Нікополя. У Дніпрі парки кращі. Тут більше уваги приділяють дітям, є спортивні майданчики, – зазначив гість свята Ігор.

У парку ім. В. Дубініна на відкритті літнього сезону схожа програма. Тут також дуже багато мешканців найближчих будинків. Вони в захваті від того, що за зеленою зоною знову почали слідкувати.

Протягом літа кожних вихідних в обох зелених зонах влаштовуватимуть розважальну програму. А 8-9 травня в парках ім. Писаржевського та ім. Володі Дубініна пройдуть конкурси малюнків на асфальті, виставки робіт юних художників, театральні вистави та виступи оркестру.

Директор КП «Міська інфраструктура» Наталія Басова каже, що на черзі – багато інших парків і скверів міста, які також приведуть до ладу.

Фото Антона Павлюкова

Парк В. Дубініна

 

Парк ім. Писаржевського

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: