Skip to content

Раніше судимий мешканець Дніпра засуджений вже на 10 років

Марианна Стец

Марианна Стец

Вироком Кіровського районного суду м. Дніпра 38-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Чоловік скоював злочини багаторазово. Останній раз його судили за зґвалтування. Після звільнення з місць позбавлення волі на шлях виправлення рецидивіст не став та продовжив скоювати злочини.

У листопаді 2014 року вночі правопорушник, будучи у стані алкогольного сп’яніння, з метою заволодіння чужим майном здійснив розбійний напад на незнайомого громадянина. Погрожуючи ножем, зловмисник проник до квартири потерпілого, багато разів ударив його ножем та вкрав 3 000 гривень.

Державне обвинувачення у кримінальному провадженні підтримувалось Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3. Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обвинувачений оскаржив вказане рішення. Однак Апеляційний суд Дніпропетровської області, погодившись з доводами прокуратури, залишив вирок суду першої інстанції без змін.

 

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: