Skip to content

Прем’єрний показ голлівудського фільму «Обітниця» відбудеться у Дніпрі

Марианна Стец

Марианна Стец

4 травня о 18.00 в кінотеатрі «Мультіплекс» за підтримки міської ради відбудеться благодійна прем’єра голлівудського фільму «Обітниця»

Усі кошти від прокату фільму будуть спрямовані на благодійність.

У нашому місті фільм можна буде переглянути у двох кінотеатрах протягом тижня: Мост-кіно (ТРЦ «Мост-сіті») та кінотеатрі «Мультіплекс» (ТРЦ «Караван»).

В українському прокаті стрічку представляє компанія «Ukrainian Film Distribution», ексклюзивний дистриб’ютор студій «XXI Століття Фокс» і «Дрімворкс анімейшн».
Офіційним партнером показів картини в нашій країні  виступила Спілка вірмен України.

«Обітниця» оскароносного режисера Террі Джорджа був знят в Іспанії, а світова прем’єра фільму пройшла 21 квітня в Лос-Анджелесі. Головні ролі в картині, дія якої розгортається в період Геноциду вірмен в Османській імперії, виконали Оскар Айзек, Крістіан Бейл і Шарлотта Ле Бон. Кошти на зйомки картини (бюджет за даними IMBD — 100 млн. доларів), виділив фонд американського мільярдера вірменського походження Кірка Керкоряна.

На підтримку картини вже виступили такі знаменитості, як Елтон Джон, Леонардо ді Капріо, Шер, Кім і Кортні Кардашян, Сильвестр Сталлоне, Барбра Стрейзанд, Андре Агассі, Джордж Клуні, Дон Чідл, Райан Гослінг, Ніна Добрев, Саманта Пауер, Дженніфер Лопес і інші.

Офіційний трейлер українською:

 

 

 

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: