Skip to content

Борис Філатов показав відео, де начебто побиті в мерії активісти нецензурно ображають працівників поліції

Марианна Стец

Марианна Стец

Дніпровський міський голова Борис Філатов на своїй сторінці в соцмережі опублікував відео, на якому видно, як так звані активісти в одязі з логотипом «STOP корупції» намагаються потрапити до міськради

Інцидент стався 26 квітня і закінчився бійкою в мерії: після спроб зірвати засідання бюджетної комісії колишній начальник одного з ЖЕКів Дніпра Сергій Варфоломій увірвався до кабінету заступника міського голови Михайла Лисенка та напав на нього.

Як свідчить відеозйомка, муніципальні поліцейські не перешкоджали проходу відвідувачів – охорона лише попросила документи, щоб встановити особи присутніх. Натомість активісти, які прикривалися журналістськими посвідченнями, почали ображати працівників муніципальної поліції, серед яких була дівчина, та вживати ненормативну лексику на їхню адресу.

— Знаєте, що найстрашніше? Те, що сама ідея боротьби з корупцією, реформ і взагалі надій на краще і справедливе життя сьогодні в нашій країні повністю дискредитована подібними особами. Нині мільйони людей хочуть наведення елементарного порядку. Люди мріють, щоб цей нескінченний балаган нових шарікових нарешті закінчився, – прокоментував відео Борис Філатов.

Очільник Дніпра також звернув увагу, що журналісти, на його думку, однобоко висвітлювали цю тему або й геть замовчували її. Активісти прикривалися посвідченнями працівників «5 каналу». Тому Борис Філатов закликав нардепа від БПП Ольгу Червакову, колишню журналістку, та міністра інформаційної політики Юрія Стеця звернути увагу на цих осіб, адже вони «уособлюють провладні медіа і, фактично, державну інформполітику».

https://www.youtube.com/watch?v=OzVPPXxqJ1o&feature=youtu.be&app=desktop

Источник

 

Категория: Новости Днепра, Новости политики Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: