Skip to content

Брудна інформаційна провокація та чергова спроба дестабілізації: Борис Філатов прокоментував сутичку у міській раді

Марианна Стец

Марианна Стец

Під час брифінгу 26 квітня міський голова Дніпра Борис Філатов заявив: у місті тривають спроби розхитати ситуацію
— Брудна інформаційна провокація, в якій пан Варфоломій, свідомо чи ні, був використаний як знаряддя, сьогодні не пройшла. Крім голослівних звинувачень у тому, що хтось когось десь побив, немає жодних доказів. Як і всі попередні спроби дестабілізації, ця не має жодного шансу, – сказав Борис Філатов, коментуючи бійку у Дніпровській міській раді.
Керівник міста нагадав, що за останні півтора року на кількох депутатів міськради було скоєно напади на вулиці чи просто біля під’їздів їхніх будинків. Невідомі неодноразово виводили з ладу комунальну техніку. Утім, імена винуватців не названі й досі.
Нагадаємо, вчора колишній начальник 87-го ЖЕКу на ж/м Сокіл Сергій Варфоломій, якому нині закидають корупційні схеми з ОСББ, і ще кілька так званих активістів намагалися зірвати засідання бюджетної комісії. Провокатори переслідували заступника міського голови Михайла Лисенка у коридорах мерії. Згодом пан Варфоломій увірвався до кабінету посадовця, де зчинилася бійка. Борис Філатов наголосив, що не перебував у кабінеті свого заступника безпосередньо під час сутички, а зайшов туди вже після неї. Михайло Лисенко, якого під час бійки вкусили за руку та розірвали на ньому піджак, написав заяву до поліції.

Категория: Новости Днепра, Новости политики Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: