Skip to content

Стали відомі подробиці вбивства продавчині кіоску (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У Дніпрі поліція затримала чоловіка, який вбив, а потім намагався спалити продавщицю торгівельного кіоску по вулиці Руданка (бувш. Войцеховича).

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

18 квітня чоловік прийшов погрітись до своєї знайомої, яка працювала у торгівельному кіоску. Розпивши з нею пляшку коньяку, чоловік розбив жінці цеглиною голову, а потім намагався приховати сліди злочину.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити підозрюваного у жорстокому вбивстві. Повідомлення про насильницьку смерть жінки надійшло 18 квітня від наряду патрульної поліції. До патрульних звернулась жінка, яка повідомила, що побачила дим в торгівельному кіоску по вул. Микола Руденка. Патрульні загасили пожежу в кіоску та виявили труп жінки.
Співробітники слідчо-оперативної групи Дніпровського відділу поліції виїхали на місце події, оглянули місце скоєння злочину та встановили, що жінка померла від ударів по голові. Голова жінки була майже роздроблена.

Завдяки проведеним оперативним заходам було встановлено, що до смерті потерпілої причетний 33-річний чоловік. Підозрюваний був затриманий поліцейськими. Ним виявися житель Дніпропетровської області, раніше судимий за крадіжку.

«Зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що жінка, яку він вбив, була його знайомою. В той день він прийшов до неї погрітися та приніс з собою пляшку коньяку. Вони випили, після чого жінка запропонувала йому залишитись у неї в кіоску переночувати. Чоловік погодився, однак через деякий час вони почали сваритись. Чоловік дуже розлютився, взяв цеглину, яка знаходилась біля дверей кіоску, та кинув її в обличчя жінки. Від удару жінка впала, а нападник ще раз вдарив її цеглиною по голові, після чого забрав телефон своєї жертви та гроші з каси у сумі 150 грн. Потім з метою приховати злочин, взяв з вітрини кіоску ємність з бензином для запальничок, вилив її на непритомну жінку і підпалив. Далі чоловік вийшов з кіоску та поїхав до свого батька. Телефон здав до ломбарду» – розповів т.в.о. начальника відділення слідчого відділу Дніпровського відділу поліції майор поліції Іван Сокол.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: