Skip to content

Поліцейські Павлограду виявили «Ford» з пошкодженим номером кузова (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Учора, близько 13-ї години, інспектори з дорожнього  нагляду міського відділу поліції під час несення служби по вул. Харківській в Павлограді зупинили автомобіль «Ford Sierra» з харківською реєстрацією. За кермом легковика перебував 31-річний мешканець Юріївського району.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в області.

Під час перевірки документів на транспортний засіб та звірки номерів вузлів та агрегатів з записами в реєстраційних документах та наявними автоматизованими базами даних було виявлено відсутність дублюючої таблички на передній частині автомобіля, а в районі кузова проводились зварювальні роботи, в результаті чого не можливо визначити перший і другий символ номера кузова.

На місце події відразу було викликано слідчо-оперативну групу. Керманича та автівку доставлено до Павлоградського відділу поліції для подальшого розгляду справи.

Відомості за даними фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією  за ч.1 ст.290 КК України (Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу).

Проводиться перевірка.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: