Skip to content

В ДНУ ім. Гончара проходить Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв’язки з громадськістю»

Юлия Мухина

Юлия Мухина

5-6 квітня 2017 року Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара взяв на себе обов’язки гостинного господаря. Під своїм дахом університет зібрав студентів з усієї України на ІІ тур студентської олімпіади зі спеціальностей «Журналістика» і «Реклама та зв’язки з громадськістю». Більше 70 талановитих учасників приїхало у ДНУ продемонструвати свої здібності.

Про це повідомили в прес-службі вишу.

«Ми раді приймати у своїх стінах креативну, інтелектуальну молодь з усіх куточків України. Невипадково саме нашому факультету систем і засобів масової комунікації випала честь провести цей захід. Нагадаю, що журфак ДНУ був третім після журфаків Київського і Львівського національних університетів, котрий отримав право готувати журналістів», – привітав учасників ректор ДНУ імені Олеся Гончара Микола Вікторович Поляков.

Олімпіада проходитиме у два етапи. І перший із них залишився вже позаду. Деякі зі студентів, виконавши тестові завдання, з посмішкою зізналися, що спочатку вони хотіли втекти світ за очі. Але більшість усе ж спокійно відреагувала на випробування. Студентка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Катерина Корпуляк поділилася своїми враженнями:

«Минулого року до тестів було неможливо підготуватися, бо траплялися питання, пов’язані зі статистичними даними. Цього ж разу організатори олімпіади зробили акцент на історії української журналістики та теоретичних основах журналістики».

Тепер же схвильованих учасників олімпіади чекає другий етап – написання творчого завдання на основі прослуханої прес-конференції.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: