Skip to content

Розпивання оковитої стало кривавою трагедією для жінки (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Співмешканець потерпілої, випивши чимало горілки, підрізав ножем свою подругу та залишив скривавлену на кухні.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

4 квітня лікар міської лікарні повідомив до Новокодацького відділення поліції, що до них доставлена жінка з ножовим поранення грудної клітини.

З’ясувалось, що злочин скоїв її співмешканець —  53-річний чоловік, раніше вже судимий за спричинення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості.

Затриманий пояснив, що вони проживали разом з потерпілою у «цивільному» шлюбі. Дуже часто вони любили розпивати алкогольні напої. При цьому майже кожне застілля закінчувались сваркою. Що стало приводом конфлікту того дня чоловік не пам’ятає. Зазначив тільки, що він дуже розлютився та не контролюючи свої дії схопив зі столу ніж і вдарив ним свою співмешканку у груди. Жінка від удару впала на підлогу, а чоловік залишив її стикати кров’ю на кухні. Сусіди почули крики з будинку співмешканців. Зайшовши до подвір’я, вони побачили відкриті двері будинку та знайшли на підлозі кухні закривавлену жінку. Сусіди викликали лікарів швидкої медичної допомоги та поліцію.

На даний часчоловіку обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: