Skip to content

Як учасникам АТО і переселенцям отримати соціальні виплати

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Матеріальна допомога учасникам АТО — одне з найбільш розповсюджених питань, яке ставлять в управліннях соцзахисту. Саме там можна оформити соціальні виплати. 

«До управлінь соцзахисту АТОвці найчастіше звертаються за нарахуванням разової виплати. За минулий тиждень хлопці подали більше 200 заяв на таку допомогу. З початку 2017-го виплати нарахували більше ніж 900 АТОвцям та членам їх сімей. Все за рахунок обласного бюджету», — повідомили у департаменті соціального захисту населення ДніпроОДА.

Переселенці також можуть звернутись за допомогою до управлінь соцзахисту. Вони отримують цільові виплати на оплату проживання та житлово-комунальних послуг.

Розмір грошової допомоги вираховується індивідуально. Його сума залежить від складу сім’ї, стану здоров’я, місця роботи заявника.

Дізнатися більше про соціальні виплати можна в районних управліннях соцзахисту та на сайті ДніпроОДА у рубриці «Корисні поради». Можна й зателефонувати до департаменту соціального захисту ОДА: 713-66-43, 713-62-17, 713-63-09, 713-62-21.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: