Skip to content

Талановитих бійців АТО запрошують виступити на другому фестивалі «Пісні, народжені в АТО»

Марианна Стец

Марианна Стец

Авторські композиції наших воїнів звучатимуть на другому всеукраїнському фестивалі «Пісні, народжені в АТО». Про війну, любов та побратимів хлопці співатимуть вже в травні. Виступити на другому фестивалі «Пісні, народжені в АТО» можуть бійці зі всієї країни. Подати заявку на участь можна до 23 квітня. 

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

До цього Сергій Кононенко виконував авторські композиції про війну лише перед школярами та побратимами. Вперше заспівав їх перед великою аудиторією на фестивалі «Пісні, народжені в АТО» минулого року. Записав диск та побував на всеукраїнських гастролях.

— Я тепер пишу ще й блюз, рок-н-рол і рок, — поділився Сергій Кононенко. – Фест допоміг мені знайти чудових друзів. Ми всі – як одна сім’я. Тепло спілкуємося, переживаємо один за одного, ставимося, як до рідних братів. Новачкам раджу: хочете зростати – приходьте на фест.

На конкурс приймаються лише авторські композиції бійців. Для гала-концерту оберуть 20 найкращих пісень. У журі – учасники минулорічного фесту, військові кореспонденти та зірки української естради.

 

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: