Skip to content

Дніпровська команда «Ягуар» стала чемпіоном відкритого турніру «Кубок міського голови» з хокею з шайбою (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

У Дніпрі 28-30 березня на базі палацу спорту «Льодова арена» проходив відкритий турнір «Кубок міського голови» з хокею з шайбою серед юнаків 2008 року народження.

У змаганнях, які провели в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – спортивна столиця», взяли участь 7 команд з Дніпра, Харкова, Кривого Рогу, Києва, Дружківки. За підсумками турніру всі учасники отримали дипломи та цінні подарунки від мера. 3-тє місце посіла команда «Кривбас» (м. Кривий Ріг», 2-ге – команда «Союз» (м. Харків), чемпіонами стали гравці команди «Ягуар» з Дніпра.

«Ми дуже пишаємося нашою командою «Ягуар». Хлопці не дали суперникам забити жодної шайби у свої ворота. Ці маленькі спортсмени поводяться на льоду, як справжні чоловіки та бійці. «Кубок міського голови» відбувався цього року вперше, але ми впевнені, що він стане традиційним для нашого міста», – зазначив заступник мера Дніпра Олександр Шикуленко.

«Загалом я задоволений результатами турніру. Я вважаю, що «Ягуар» був найсильнішою командою. Змагання організували на найвищому рівні», – поділився враженнями тренер переможців Володимир Волошин.

Категория: Новости Днепра, Новости здоровья Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: