Skip to content

Чоловік ударив співмешканку табуреткою по голові, а потім вбив її брата

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Подія сталася у квартирі потерпілого в м. Жовті Води. Підсудний разом зі своєю співмешканкою, її братом та його співмешканкою розпивали алкогольні напої. В результаті раптово виниклої сварки обвинувачений вдарив свою кохану дерев’яною табуреткою по голові, чим спричинив останній легке тілесне ушкодження.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

Зухвала поведінка азербайджанця обурила брата потерпілої, який намагався зупинити кривдника, проте зловмисник одразу ж вийняв з одягу кухонний ніж та наніс йому смертельний удар у грудну клітину.

Вироком Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу чоловіка визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.121, ч.2 ст.125 КК України, та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. З вказаним рішенням суду прокуратура області не погодилась та вимагала зловмиснику більш суворого покарання.

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію прокуратури області та скасував вирок суду першої інстанції в частині призначеного покарання 50-річному уродженцю Республіки Азербайджан, який обвинувачується у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.115 та ч.2 ст.125 КК України (умисне вбивство; умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я).

Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію державного обвинувачення та призначив чоловікові покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: