Skip to content

Рятувальники провели тактичне навчання на території кардіоцентру (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

28 березня на території Дніпропетровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії пройшли тактичні навчання особового складу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

За мету, начальник 8-го державного пожежно-рятувального загону ставив оперативний і своєчасний пошук можливих потерпілих, та оперативна ліквідація пожежі на даху котельні кардіоцентру.

За легендою, від працівника закладу, що побачив пожежу та сильне задимлення приміщень, надійшло повідомлення до Служби порятунку “101”. До прибуття першого підрозділу адміністрація медичного закладу самостійно провела евакуацію. До місця пригоди черговим оперативно-координаційного центру було негайно направлено чергові відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. По прибуттю до місця виклику, начальником 8-го державного пожежно-рятувального загону було організовано проведення бойового розгортання, організована ланкою ГДЗС розвідка та оцінка обстановки в ході якої встановлено що осередок пожежі знаходиться на даху одноповерхової котельні. Керівник гасіння пожежі прийняв рішення про направлення ланки ГДЗС на пошук співробітників лікарні, проте евакуювалися всі, жерт та постраждалих не виявлено.

Завдяки злагодженим діям пожежних-рятувальників було встановлено пожежні автомобілі на зовнішні джерела протипожежного водопостачання та ліквідовано загорання. Свої навики роботи відпрацювало 10 осіб особового складу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону разом із начальником загону — Олександром Яровим, обласний штаб пожежогасіння — 4 особи, залучено 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: