Skip to content

Дві студентки ДНУ ім. Гончара здобули перемогу в конкурсі наукових студентських робіт (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Дві студентки факультету суспільних наук і міжнародних відносин Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара здобули перемогу в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з політичних наук.

Про це повідомили в прес-сужбі вишу.

Конкурс проходив 20-21 березня на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ) та був присвячений актуальним питанням сучасних наукових досліджень у галузі політології.

Наукові роботи подали 42 студенти із понад 45 вищих навчальних закладів України. Кваліфіковане журі, до складу якого ввійшли науковці в галузі політології з провідних вищих навчальних закладів нашої держави, об’єктивно оцінили теоретичні, прикладні й творчі здібності студентів. За підсумками роботи конкурсу було визначено переможців та призерів інтелектуальних змагань, обговорено перспективи розвитку та пріоритетні напрямки наукових досліджень з політології.

Авторів кращих наукових робіт відзначили дипломами та грамотами. За підсумками конкурсу студентка групи СП-16м-1 Анастасія Миронова отримала диплом ІІ ступеня. Дипломом за креативність нагородили студентку групи СП-14-2 Юлію Олексієнко.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: