Skip to content

Біля ставка намагалися незаконно розмістити кафе

Юлия Мухина

Юлия Мухина

Дніпропетровський апеляційний господарський суд підтримав позицію прокуратури області в інтересах держави про визнання незаконним та скасування рішення органу місцевого самоврядування, яким підприємцю передано у користування дві земельні ділянки територіальної громади площею 0,014 га та 0,006 га.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в області.

Так, у березні 2015 року між Вишнівською селищною радою та фізичною особою-підприємцем укладено договори про встановлення особистого строкового сервітуту (обмежене платне або безоплатне користування) вказаних двох земельних ділянок, розташованих біля ставка в селі Вишневому П’ятихатського району, для розміщання кафе.

Жовтоводською місцевою прокуратурою встановлено, що Вишнівська селищна рада порушила права та охоронювані законом інтереси держави стосовно розпорядження спірними земельними ділянками та безпідставно прийняла рішення про передачу їх у користування підприємцю.

Наразі вказані земельні ділянки витребувано із незаконного володіння та буде повернуто у користування територіальній громаді села.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: