Skip to content

Два гральні заклади працювали за одною адресою. Цю незаконну діяльність припинила поліція (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

В одноповерховій будівлі по проспекту Мира, 14 поліцейські задокументували незаконну діяльність двох гральних закладів. В будівлі на два входи вели незаконну діяльність два підприємливі ділки.

Про це повідомили в прес-службі ГУ НП в області.

24 березня працівниками відділу боротьби з майновими злочинами у державному секторі та шахрайством управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області, спільно з прокуратурою Дніпропетровської місцевої прокуратури № 1 в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 203-2 КК України було проведено санкціонований обшук по проспекту Мира,14.

В ході проведення слідчих дій було встановлено та задокументовано діяльність двох гральних закладів, що працювали за вказаною адресою. Сама будівля знаходиться в спальному районі і має два входи. Як з’ясувалося, на одній та другій половині незаконно працювали гральні зали.

Один із закладів працював без будь-яких розпізнавальних знаків. Потрапити в залу можна було, скориставшись домофоном. На момент приходу правоохоронців там, за грою, проводили свій час семеро відвідувачів.

Як встановили поліцейські, до незаконної роботи даного закладу причетні двоє місцевих мешканців,- жінка-адміністратор та чоловік-охоронець. Дозвільні документи на заняття будь-яким видом діяльності, як і документи на оренду приміщення, у них були відсутні. Ніяких пояснень щодо своєї незаконної діяльності останні не надають.

В приміщенні гральної зали без назви виявлено та вилучено:10 системних блоків, 10 моніторів, каса у сумі 1300 гривень.

Під час проведення обшуку увагу поліцейських привернув один із відвідувачів. В ході поверхневого огляду у нього в сумці виявлено та вилучено суху подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, зовнішньо схожу на наркотичну речовину «марихуана». Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 309 КК України.

З іншого входу за цією ж адресою, прикриваючись назвою «Лото Шанс», працювала інша гральна зала. На момент появи там поліцейських в залі був охоронець та один відвідувач.

В приміщенні цієї гральної залу поліцейські виявили та вилучено вісім системних блоків та двісті гривень каси.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: