Skip to content

У Дніпрі відсвяткували третю річницю створення Національної гвардії України (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

 

24 березня, у день 3-ї річниці створення Національної гвардії України, в Академічному українському музично-драматичного театрі ім. Т. Г. Шевченка в Дніпрі відбулися урочистості з нагоди свята.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

На захід запросили військовослужбовців Нацгвардії. Частину з них відзначили різними нагородами. Від імені міського голови Бориса Філатова та міської ради усіх присутніх зі святом привітав заступник мера Олександр Шикуленко.

«Коли дивишся у залу, переповнює почуття гордості та впевненості, що майбутнє України – в сильних руках справжніх чоловіків. За маленький термін – усього три роки – створена цілісна бойова одиниця. Із добровольчих батальйонів, волонтерів, молоді, патріотів сформувалася сильна та потужна структура – Національна гвардія України. Дякуємо вам за працю, службу на благо країни та її мешканців. Здоров’я, миру, добра, особистого щастя, сили, наснаги та перемог. Слава Україні, слава вам, гвардійці», – сказав Олександр Шикуленко, вітаючи військових.

Під час заходу він також вручив 10 військовослужбовцям подяки міського голови та почесні грамоти міської ради.Крім того, під час урочистостей представників департаменту громадського порядку та цивільного захисту Дніпровської міської ради за плідну співпрацю та тісну взаємодію нагородили медалями Національної гвардії України.Після офіційної частини для всіх присутніх виступили творчі колективи театру ім. Т. Шевченка.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: